За родителите:

Бележка

Уважаеми родители,
на 22.11 2016г. от 17.30 часа в учителската стая на ПГОТ „Св. Иван Рилски“ – гр. Перник ще се проведе събрание на родителите във връзка с избор на членове на ОБЩЕСТВЕН СЪВЕТ към училището.
Информация за дейността на обществения съвет, можете да намерите в сайта на училището – раздел документи – „Процедура за създаване, устройство и дейността на обществения съвет към ПГОТ „Св. Иван Рилски“ – гр. Перник „

С масов ентусиазъм учениците и учителите от ПГОТ „Свети Иван Рилски“ – гр. Перник се включиха в европейския ден на спорта 30.09.2016г.. Специални гости на празника бяха Областният управител д-р Александър Александров, зам. кметът на Община Перник – Йордан Павлов, както и главния секретар на областната администрация Цветана Пиралкова. Празникът бе открит от директора на гимназията инж. Мария Герчева, която пожела на учениците да бъдат верни на олимпийския девиз “ Здрав дух в здраво тяло“, да оставят за няколко часа компютрите и таблетите и да влязат в ритъма на спортните занимания, които дават сила не само на тялото, но и на ума. Спортните изява бяха в три дисциплини: футбол, волейбол и и тенис на маса.С огромен интерес бяха посрещнати хип-хоп танците от самодейна ученическа група, както и демонстрация на боксови умения от единадесетокласници. Едни от най-атрактивните народни хора, характерни за региона накараха да се хванат на дълго хоро ученици и учители.
Европейският ден на спорта в ПГОТ „Свети Иван Рилски“ – гр. Перник завърши с награди за най-активните. Специално жури от ученици награди с гривни и значки с логото на Be active най- активните ученици, а директорът връчи грамоти на отборите и участниците.